Sayfalar

TABİR

FAİZ
Faiz vermek: Istemeyerek günah islenecegine, Faizle para almak birisi tarafindan aldatilacaginiza isaret eder.rüya tabirleri

FENER
Fener rüyalari iyi sayilir. Elinde yanan bir fener bulunan kisi, sikintiya düsüren sorunlardan kurtulmak için bir firsat yakalayacaktir. Fener aniden sönerse kisi duygulari nedeniylerüya tabirleri hataya düsecektir. Rüyada sürekli devamli yanan deniz fenerirüya tabirleri görmek akilda olmayan bir maceraya atilmak demektir.

FINDIK
Ask ve is islami rüya tabirleri
3px double #ff0000; color: red; islami rüya tabirleri cursor: hand; cursor: pointer; font-weight: bold; line-height: 1.7;">yasaminizda basarili olacaksiniz demektir.

FIRÇA
Saç taramak yaptiginiz bir hata nedeniyle bazi sorunlar yasayacaksiniz demektir. Firça eski ise sagliginizin bozulacagina isarettir. Çok sayida firça görmek karsiniza birçok is firsatiislami rüya tabirleri çikacak anlamindadir.

FIRIN
Güzel bir aile yasaminiz olacak ve çok sayida çocugunuz olacagina yorulur.islami ruya tabiri

FABRIKA
Rüyada fabrika toplum olarak yorumlanir. Fabrika gören kendi çabalariyla toplumda iyi bir yere gelir anlamindadir. Fabrikadan uzaklastigini gören çevreden uzaklasir. islami ruya tabiri Fabrikanin iyi çalismasi toplum iliskilerinin iyi olacagini anlatir. Yeni bir fabrika daha güzel ve rahat bir gelecek olarak yorumlanir.Insanin, kendisini fabrikadaislami ruya tabiriis yaparken görmesi genç bir erkek için baskalarinin kiskirtmasi sonucu yapacagi iste pisman olacagini, genç bir kadin için hediye olarak bir giyim esyasi alacagini isaret eder. Yasli bir insan için üzerine düstügü bir isin iyi bir sonuca ulasacagina isaret eder.

FABRIKATÖR
Rüyada bir fabrikatör görülmesi isinizde yeni girisimlerde bulunulacagina.yorulur.islami ruya tabiri

FAHISE
Rüyada bir fahise görmek, sansin büyük ölçüde iyi olacagina ve herkes tarafindan sevilen bir kisi olacaginiza yorulur.

FAKİR
Rüyada bir fakir görmek, davranislarinizla herkesin begenisini
kazanacaginizi anlatir.

FALABAKMAK
Falci batil, bos seylerle inanan ve aldatan, kendine hakim olamayan, yalanci söyleyen kimsedir. Falci görmek her seye inanan, kimseye isaret eder. Rüyada kendisinin falci oldugunu görülmesi;islami ruya tabiri bu rüya bütün halk için hayirlidir.

FALCI
Rüyada falci görmek, küçük sorunlarinizi kisa zamanda asarak rahata ereceksiniz.demektir.

FANILA
Rüyada fanila görmek is yasaminizda karli bir girisimde bulunacaginiza yorulur. Ama bir kalp acisi da çekeceginize isarettir.

FARE
Fare rüyalari hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyalari ayini zamanda saglikla ilgilidir. Ayrica iste basarisizlik,islami ruya tabiri zarar vb de isarettir. Bir yerde farelerin dolastigini gören insan birden hastalanir. Evine fare girdigini gören zarara ugrar.Fare bilmediginiz çok kötü bir düsman demektir. Bu düsman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için firsat kolluyor demektir.

FIRTINA
Firtina rüyalari kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok seyin degisecegini haber verirler. Bu degisiklikler kaçinilmazdir. Ortaligi altüst eden bir firtina hayatin tamamen degisecegini açiklar.rüya tabirleri Rüyada firtina büyük degisiklik olarak yorumlanir. Böyle bir firtinada kaldigini gören kimse, kendisine yepyeni bir yol çizecektir. Firtinadan evi uçan biri tasinir. Firtinada her seyin yerle bir oldugunu gören biri adeta yeniden dogar.islami rüya tabirleri

islami rüya tabirleri

islami rüya tabirleri  

FIL
Fil rüyasi olumlu sayilir. Bir file bindigini gören kimse isinde büyük basariya ulasir.

FLÜT
Uzaktan gelecek dostlarinizla güzel bir bulusma yasayacaksiniz demektir.rüya tabirleri

FORMA
Rüyasinda forma giyen kimse kurallara uymak mecburiyetindedir. Kulüp formasi giyen insan yeni olaylarla karsilasir ve yasaminizda önemli ve olumlu degisiklikler yapmak demektir. Güzel renkli bir forma giyen biraz çaba ve sabir gösterir ve kurallara uyarsa basari olur.

FOTOGRAF
Yakin bir arkadasiniz tarafindanrüyada görmek hayal kirikligina ugratilacaksiniz demektir.

FUAR
Rüyasinda bir fuarda gezdigini görmek hayati çok kisa süre içinde degisecegine isarettir. Parlak, neseli, hareketli bir fuar bütün sikintilarin geçecegine yorumlanir.